5 Haziran 2014 Perşembe

Facebook'ta paylaştı kendi başına geldi

Facebook'ta paylaştı kendi başına geldi





Ekrem Uysal ismindeki genç baba Facebook'ta, çamurluğun altına sıkışan bir kız çocuğun fotoğrafını  paylaşıp, insanları uyarmıştı. Bu paylaşımdan 13 gün kadar sonra Ekreml'ın el frenini çekmeyi unuttunca minübüsü kızını ezdi

Bursa'da Yaşayan Ekrem Uysal'ın 3 yaşındaki kızı Rabia, babasının el frenini çekmeyi unuttuğu aracın altında ezilerek hayatını kaybetti. Acılı baba Ekrem'in, 13 gün önce, otobüs tekerleğine sıkışan küçük bir kız çocuğunun resmini Facebook duvarında paylaşıp, bütün sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardığı, fakat çok geçmeden böyle acı bir kazanın kendisinin başına geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi FatihSultan Mehmet Mah. Turgut Özal Cad. üzerinde meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan Ekrem Uysal (28), aracını yıkayıp evinin önüne park etti. Evinin önünde oynayan Rabia isimli kızı, babasının el frenini çekmeyi unuttuğu minibüsün altında kaldı. Hemen 112 acil servis aranması  üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahalenin ardından küçük çocuğu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürdü. Küçük Rabia, yapılan müdahalelere rağmen malesef kurtarılamadı.

Minik kızı Rabia'nın ölümüyle yıkılan Ekrem Uysal'ın, 13 gün kadar önce Facebook duvarında, arabanın  lastiğine sıkışan küçük bir çocuğun fotoğrafını paylaşarak, bütün sürücüleri, "Arabalarınızı hareket ettirmeden kontrol edin. Bu resmi paylaşın" şeklinde uyardığı ortaya çıktı. Küçük kızın cenazesinin Ağrı'nın Patnos ilçesinde toprağa verileceği söylendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder