12 Nisan 2014 Cumartesi

Bayhan artık köfte yoğuruyor

Bayhan çiğköfteci oldu



Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan Gürhan ilk mesleği olan aşçılığa geri döndü.

Artık çiğköfte yoğurup aynı zamanda servis yapıyor.Türkiye, Bayhan'ın ismini 2003 yılında yapılan “Popstar” yarışmasıyla duymuştu..Ahmet San, Deniz Seki,  Ercan Saatçi,  ve Armağan Çağlayan’ın jüri üyesi olarak görev yaptığı  yarışmada kendine özgü yorumuyla kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşmuştu. Yarışmadan dereceyle ayrılan ve iki albüm çıkaran Bayhan Gürhan 8 sene sonra sonunda  pes etti ve ilk mesleği olan aşçılığa geri döndü.

“Sanat dünyasından para kazanmak o kadar kolay değil” diyen Bayhan artık Ortaköy’de bulunan “B.Ç.” isminde küçük bir çiğköfte dükkanı işletiyor. Bu dükkanın  'A’dan Z’ye' her şeyiyle birebir ilgilenen şarkıcı Bayhan hem çiğköfte yoğuruyor hem de servis yapıyor.



Kazandığı parayı biriktiren Bayhan tekrar albüm yapmak istiyor. Bir zamanlar önemli köşe yazarlarının bile röportaj yapmak için birbiriyle yarıştığı Bayhan jüri üyesi olan Deniz Seki ile yaptıkları tartışmayla hafızalara kazınmıştı. Bayhan’ın yıllar önce işlediği cinayet dolayısıyla sabıkalı olmasına tavır koyan Seki “Popstar cinayet işleyemez. Alkış almayı hak etmiyorsun” demişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder