24 Ocak 2015 Cumartesi

İşte Mucize filmine konu olan gerçek Aziz ve eşi

İşte Mucize filmine konu olan gerçek Aziz ve eşi

Mucize filminde ki Aziz karakterine konu olan gerçek Aziz ve eşi filmi kendisini oynayan Mert Turak ve mahsun Kırmızıgül ile birlikte izledi.


Mucize filminde Aziz karakterinin filme konu olan gerçek Aziz ve eşi, filmde kendisini canlandıran Mert Turak ile birlikte ‘Mucize’filmini izledi. Mert'in yanı sıra, Seda Tosun ve filmin senaristi ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül de onlarla birlikteydi. Filmin sona ermesiyle sinema salonunda çok duygusal dakikalar yaşandı.

Filme konu olan gerçek Aziz kendisini oynayan Mert Turak’a sıkı sıkı sarılarak ağladı ve “Çok güzel oynamışsın. Mahsun Kırmızıgül ve ekibine de çok teşekkür ederim. Benim yaşadıklarım bu ülkenin engellileri için umarım umut olur. Sevgi ve aşkın iyileştirmeyeceği hiçbir hastalık yoktur. Yeter ki insanlar inansınlar. Lütfen bu ülkede engellileri engel olarak görmeyelim. Ben hayatımı her şeyimi eşime borçluyum. Allah ondan razı olsun” dedi.




















İşte Mucize filmine konu olan gerçek Aziz ve eşi, sinema salonu,mucize filmi full izle, mahsun kırmızıgül mucize tek parça

2 yorum:

  1. İlk fotoğrafta sarı ok işaretleriyle belirttiğiniz kişiler gerçek Aziz ve eşi değildir. Kişilerin filmle herhangi bir ilgisi yoktur.
    Boyut Film

    YanıtlaSil
  2. Arkaya oturtmuslar yanında izledi diyorlar en önde onlar olmalı

    YanıtlaSil