15 Nisan 2014 Salı

Mert'in katil zanlısı ölümden döndü-Haber son dakika

Mert'in katil zanlısı ölümden döndü-Haber son dakika




Kars'da yaşayan 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü bilinen katil zanlısı Erzurum'da gönderildiği cezaevinde bileklerini kesmek sureti ile intihar girişiminde bulundu.

Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Tüyleri ürperten olay, Kars'ta 6 Nisan günü meydana gelmişti. 9 yaşında Mert Aydın, Faik Bey Caddesinde bulunan amcasının iş yerine götürdüğü yemeği bırakarak çıkmasının hemen ardından kaybolmuştu. 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'nde olan eski bir yapının içinde Mert'in cesedi bulunmuştu. Polisin aralıksız aramaları ve çalışmaları sonucunda Mert'in katili 23 yaşında bir genç olan  Aykut Balk olduğu anlaşılmış ve yakalanmıştı. Aykut balk gece yarısı çıkarldığı mahkeme tarafından tutuklanmış ve Erzurum Yakutiye ilçesinde bulunan E Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne götürülmüştü.

24 saat güvenlik kamerası ile izlenmekte olan ve suyu bile kağıtbardakla verilen Mert'in katil zanlısı Aykut Balk, bulunduğu koğuşta bileklerini kesti intihar girişiminde bulundu. Neyle bu girişimde bulunduğu henüz netlik kazanmadı.Zanlı Aykut Balk, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastanede 24 saat güvenlik görevlilerin bulunduğu ve güvenlik kamerası ile izlendiği özel odaya alınan cinayet zanlısınn tedavi süreci başlamış oldu. Doktorların gerekli tahlil ve tetkikleri yaptıktan sonra zanlı Aykut Balk ile ilgili sonucun ne olacağının ortaya çıkacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder