12 Mart 2014 Çarşamba

Mucize filmi için Mahsun Foça'lılara para dağıttı

SON FİLMİ "MUCİZE" İLE SES GETİRMEYE HAZIRLANAN MAHSUN KIRMIZIGÜL FOÇALI ESNAFLARA 50 TL HARÇLIK VERDİ!





Yeni filmi "MUCİZE"'yle Mahsun Kırmızıgül ses getirmeyi hedefliyor.
Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğini yaptığı ve filmde oyunculuğunu konuşturduğu 4. filmi olan MUCİZE'nin çekimlerinde ve çalışmalarında sona gelindi. Foça'da yaşayan bir öğretmenin gerçek hayat hikayesinin anlatıldığı MUCİZE filminin çekimleri Uşak, Kars, Yeni Foça ve Kağızman'da gerçekleşti.


Bugüne kadar çektiği filmlerde duygusallık boyutlarını zorlayan ve toplumsal mesajlar veren filmlere imza atan Mahsun, yeni filmi Mucize'ye çok önem veriyor. Filmin başrollerini Şenay Gürler ve Talat Bulut oynuyor.



 FOÇA’DA MAHSUN RÜZGARI ESTİ GEÇTİ

 Yapımcılığını Murat Tokat ve Boyut Film'in üstlendiği Mucize'nin konusu hakkında bilgi vermekten kaçınan Mahsun, oyunculardan da Mucize filmi ile ilgili konuşmaktan kaçınmalarını istemişti.Film çekimleri için Foça'da özel bir çadır kurdu ve hemen hemen bu çadırdan hiç çıkmadı.


Usta yönetmen Mahsun Kırmızıgül Mucize filminde figüran olarak oynayan yüzlerce Yeni Foça'lı vatandaşlara kişi başı 50'şer TL para verdi. Özellikle esnaflar bu duruma çok sevindi. Kış sezonu oldundan işlerinin durgun olmasından yakınan Foça'lı esnaflar “Çok sevdiğiimiz sanatçının fiminde yer almaktan hem mutlu olduk hem de üstüne para kazandık” dediler.

Çok ses getireceği düşünülen Mucize filmi keisn tarih belli olmamakla beraber bu yıl vizyona gireceği biliniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder