3 Mart 2014 Pazartesi

Mahsun Kırmızıgül yeni albüm çıkaracak mı?

Uzun bir süredir yönetmen olarak izlediğimiz Mahsun Kırmızıgül'den albüm müjdesi.


Mahsun Kırmızıgül, hayranları için  şunları söyledi:  "Sahneye çıktığım ilk gece bana folklorik kıyafet giydirmişlerdi. Heyecandan elim ayağım titriyordu. Sahneye çıkmayı özledim." 

Sözcü/Tarkan Abdullahoğlu

Mahsun Kırmızgül hayranlarına müjde.

Uzun bir süredir müzik yapmayan Mahsun Kırmızıgül, 12 yıl aradan sonra bir albüm çıkartmaya hazırlanıyor..“Beyaz Melek ”, “Güneşi Gördüm”, “New York’ta Beş Minare” isimlerini taşıyan filmlerin hem yönetmenliğini yapan hem de kamera karşısına geçen Kırmızıgül, uzun bir süre ara verdikten sonra albüm çalışması için kolları sıvadığı öğrenildi.

Mahsun Kırmızıgül, müziğe ara verdiği süreçte Beren Saat’in ilk dizisinde olan “Aşka Sürgün” de Saat’le başrol oynamıştı. Arkasından “Hayat Devam Ediyor” ile “Benim İçin Üzülme” adlı dizilerinde kısa bir süre yönetmeliğini üstüne almıştı.. En son “Yüzyılın Türküleri” isimli albümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Kırmızgül, yeni albüm çalışması için oldukça heyecanlı  olduğu ve plak şirketleriyle anlaşma yapmak için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

2 yorum:

  1. DÖRT GÖZLE BEKLYORM KARDEŞM.HER BİJİ MAHSO

    YanıtlaSil
  2. Yanlış bilgiler veriyorsun admin yüzyılın türkülerinden sonra 2 albüm çıkardı sarı sarı ve dinle en son albümü de dinle toplam 8 yıldır albüm yapmamış

    YanıtlaSil